despre proiect active

suntem echipa de top in domeniul imobiliarelor in bucuresti

ne place sa exploram noi provocari si piete

Echipa noastra este dedicata intru-totul pietei imobiliarelor. Avem o experienta de aproape 40 de ani in lumea imobiliarelor si va putem oferi consultanta de la A la Z, in asa fel incat sa va puteti indeplini visul achizitionarii unei case de lux intr-un cartier rezidential. Suntem oameni dedicati, instruiti in institutii de top, mereu aproape de tine!

Proiect Active doar pentru tine

oferim servicii personalizate si complete

Serviciile noastre sunt complete si va vor ajuta sa cumparati una dintre cele mai minunate case!

Aceasta este pasiune noastra

Agentia noastra a aparut in domeniu de foarte mult timp si cunoaste toate substraturile pietei. Agentii nostri au fost instruitii in institutii de top atat in Romania, cat si in strainatate. Dintr-o pasiune am creat ceva util, bazat, care va poate ajuta sa va indepliniti visul de a avea o casa minunata. 

Exploreaza bucurestiul

In Bucuresti avem o serie de proprietati perfecte pentru dumneavoastra. Veniti alaturi de noi si va vom duce in turul vietii dumneavoastra. Dupa aceasta vizualizare sigur va veti dori o casa cat mai frumoasa!

Privelisti emotionante. alaturi de noi. in bucuresti

ce putem face pentru tine

Suntem alaturi de tine in tot ceea ce inseamna alegerea casei, compararea ofertelor si nu in cele din urma, semnarea actelor pentru cea mai frumoasa casa a dumneavoastra!

Experienced Agents

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

negociatori experti

Dispunem de o echipa de negociatori de top.

testimoniala de top

Prezentarile noastre sigur te vor determina sa alegi una din ofertele noastre. Tot ce va expunem este calculat si comparat in functie de piata de imobiliare actual.

Commited Team

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

Profesionisti in domeniul new media

Personalul nostru este instruit in domeniul new media pentru a te ajuta sa alegi cea mai frumoasa proprietate!

servicii exclusiv in bucuresti

Suntem in Bucuresti doar pentru tine!

Agenti cu performante inalte

intalneste echipa

Lorin lucreaza alaturi de noi de aproape 10 ani si putem spune ca a devenit un agent dedicat si performant in relatiile cu clientii nostri. 

Sorin are o experienta de aproape 30 de ani, este cu noi de la inceputul companiei. El a vandut foarte multe case in Bucuresti si simtul sau in ceea priveste oferta nu va va dezamagi!

Ioana si Andreea sunt unele dintre cele mai bune agente ale noastre, mereu apropiate de familiile cu copii si animale. Acestea au gasit optiuni foarte bune pentru familiile numeroase, in asa fel incat sa se simta acasa atat oamenii, dar si patrupedele.