Vila modernă profită la maximum de orientarea sa dublă

De în Stil Interior cu 0 Comments

Vila a fost construită pentru un cuplu și cei trei copii ai lor și a trebuit să ofere un echilibru între două stiluri de viață diferite care implică confortul și profesionalismul familiei, combinate cu întâlniri prietenoase. Casa se află pe o suprafață de 1000 de metri pătrați și a fost organizată pe două niveluri.

 

Nivelul inferior conține principala zonă socială. O bucătărie în plan deschis împarte spațiul cu o zonă de luat masa și un spațiu de locuit conectat direct la exterior. Pivnița și garajul fac parte, de asemenea, din acest volum.

 

O bucătărie albă minimalistă cu o insulă elegantă ocupă spațiul cel mai apropiat de ușile glisante care duc spre o terasă. În fața insulei de bucătărie este o masă lungă de 4 metri, creată folosind plăci din lemn recuperat.

 

Restul planului deschis reprezintă un spațiu de lounge spațios și primitor definit de o canapea secțională Bend tapițată cu țesătură gri. Compoziția modulară se coordonează bine cu peretele negru de accent din spatele său și completează decorul neutru.

 

Nivelul superior este încadrat de o terasă spațioasă construită din lemn de tec. Oferă vedere atât la grădină, cât și la cartier. Aici sus există o cameră de familie minunată, decorată cu tonuri de alb și negru, cu ferestre panoramice cu înălțime completă și uși glisante cu acces la terasă.

 

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *