Studio luminos și aerisit în Linnéstaden, cu balcon

De în Stil Interior cu 0 Comments

Acesta este un mic apartament situat pe al treilea bulevard 32 C din Linnéstaden. Este situat într-o clădire care datează din 1905. Apartamentul este foarte mic și are o suprafață de 31 mp. Are o singură cameră. Se află la etajul trei într-o clădire cu patru etaje. În ciuda dimensiunilor sale, apartamentul este foarte luminos și aerisit. Designul interior este bine organizat și culorile au fost frumos alese. Apartamentul este în prezent pe piață pentru 1,3 milioane SEK. Este mic, dar confortabil și ar face o casă frumoasă pentru un student, de exemplu. Este un studio minunat și are și un balcon. În interior, mai există câteva dintre elementele originale, cum ar fi turnarea sau trandafirul de tavan și stuc.

 

Este un apartament destul de tradițional. Locația este foarte convenabilă. Apartamentul este aproape de restaurante, cafenele și magazine. De asemenea, oferă intimitate. Ferestrele și balconul au vedere la o curte închisă.

 

Clădirea în care se află apartamentul a fost construită inițial în 1905 de arhitectul J.A. Anderson. De-a lungul anilor a fost renovat, dar arhitecții au încercat să păstreze senzația originală, modernizând totodată interiorul. Acest apartament special include o bucătărie care servește și ca intrare. Bucătăria este suficient de mare pentru a include și o mică zonă de luat masa lângă fereastră. Bucătăria are dulapuri albe și gresie gri.

 

Livingul este spațios și confortabil. Are podele din lemn și stuc și un trandafir care ilustrează arhitectura originală a clădirii. Livingul este suficient de mare pentru a găzdui o canapea, un pat, două dulapuri și va rămâne ceva spațiu. Are uși duble care oferă acces la balcon. Baia a fost complet renovată. Include o unitate de duș, dulapuri de perete pentru depozitare, precum și un încălzitor de prosoape. Pereții au plăci albe, iar podeaua este gri.

 

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *