Parada de 1 Decembrie din București. Câte tancuri, ce blindate, câți soldați la defilare de Ziua Națională

De în Noutati cu 0 Comments

Parada de 1 Decembrie din București. Câte tancuri, ce blindate, câți soldați la defilare de Ziua Națională
Mâine dimineața pe vremea asta, în București va fi gata să înceapă parada de Ziua Națională. Iar Ministerul Apărării a anunțat câți militari și ce mijloace tehnice vor defila pe la Arcul de Triumf.

Pentru parada de 1 Decembrie sunt gata de defilare 1500 de militari și specialiști și 100 de mijloace tehnice.
Îți recomandăm să citești și:

Cei 1500 de oameni sunt de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor.Lor li se adaugă și militari străini. 
MApN: Vânătorii de Munte sunt pregătiți pentru defilare Sursa foto: Facebook/MapNExpoziție la parada militară de 1 Decembrie
Aproximativ 100 de mijloace tehnice vor participa, miercuri, pe 1 decembrie, începând de la ora 11,00, la Parada Militară Naţională  de Ziua Națională din Piaţa Arcului de Triumf din Bucureşti, anunță MApN.
Îți recomandăm să citești și:

Dacă vremea va fi bună, vor zbura la paradă  şi aproximativ 30 de aeronave.
Iar, dacă vreți să vedeți tancuri tunuri  și blindate mai de-aproape, tot la Arcul de Triumf va fi organizată o expoziţie de tehnică militară, care va putea fi vizitată după încheierea ceremoniei oficial și până la ora 14,00.
Parada de 1 Decembrie începe miercuri, la ora 11:00 Sursa foto: MApN.roTot în Bucureşti, începând cu ora 9,00, va avea loc o ceremonie militară şi religioasă de depunere de coroane şi jerbe de flori la Mormântul Ostaşului Necunoscut, din Parcul Carol I, iar de la ora 19,00, militari ai Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazul” se vor retrage cu torţe pe traseul Palatul Cercului Militar Naţional – Calea Victoriei – Palatul Parlamentului – Palatul Cotroceni – sediul brigăzii.
1 Decembrie 2021: sărbătoare cu defilare și maraton de vaccinare
Ministerul Apărării Naționale mai anunță că miercuri, 1 Decembrie, și joi, 2 decembrie,  MApN organizează un maraton de vaccinare, într-o acţiune menită să sprijine efortul naţional privind combaterea COVID-19. 
Maratonul se va desfăşura în centrele de vaccinare amenajate în cadrul a şase spitale militare din ţară. Toate aceste spitale sunt şi centre regionale de depozitare a vaccinurilor împotriva SARS-CoV-2.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://b365.ro/parada-de-1-decembrie-din-bucuresti-cate-tancuri-ce-blindate-cati-soldati-la-defilare-de-ziua-nationala-442703/

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *