O vilă uimitoare, cu o ancoră privată pentru iaht

De în Stil Interior cu 0 Comments

Dacă ai avea un iaht, nu ți-ar plăcea să călătorești și să faci croazieră toată ziua până când obosești și vrei să pleci acasă. Și după aceea, nu ar fi frumos dacă ai putea ieși din iaht și păși direct în casa ta? Sună minunat și nu este doar un vis sau o teorie. Un astfel de loc există cu adevărat. Aceasta este o colecție minunată de moșii pe malul apei, numită The Royal Villas.

 

Există în total șase vile aici și este ușor de văzut de ce sunt numite „regale”. Să luăm ca exemplu această frumoasă vilă. Situat în portul de agrement Royal Phuket, în Phuket, Thailanda, este înconjurat de palmieri frumoși și apă curgătoare. Culorile sunt vibrante și întregul exterior seamănă cu un paradis. Vila are, de asemenea, o dantă privată pentru iahturi, ca toate celelalte vile din această colecție. Este o caracteristică unică care îl face mai special.

 

Atmosfera de aici este foarte relaxantă și foarte plăcută. Exteriorul este liniștitor, iar interiorul este elegant și foarte calm. Dana privată pentru iahturi este situată la poalele domeniului. Poate găzdui nave de până la 25 de metri și beneficiază de gama completă de servicii profesionale de concierge și de întreținere a portului de agrement al Royal Phuket Marina. După cum puteți vedea, vila a fost proiectată distinct pentru a se potrivi unui anumit tip de stil de viață. Este opulent, foarte vibrant, luxos și seamănă cu o bucată de paradis. O astfel de proprietate s-ar vinde cu aproximativ 6,38 milioane de dolari.

 

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *