O clădire de birouri în India care arată ca o operă de artă sculpturală

De în Stil Interior cu 0 Comments

Arătarea sensibilității față de contextul topografic și cultural al unei clădiri este un mod frumos de a vă asigura că structura se va potrivi în împrejurimile sale. Aceasta este o strategie utilizată de companii mari, cum ar fi Google, atunci când construiesc sedii localizate și, de asemenea, una care a ghidat această clădire cu aspect uimitor din Surat, India.

 

Casa Sangini este o clădire izbitoare care ajută la revitalizarea zonei înconjurătoare

Acesta este Sangini House, un birou conceput pentru o firmă de construcții intitulată Sangini Group, care a fost înființat în 1984. Este un proiect finalizat în 2019 și rezultatul unei colaborări între studiourile Urbanscape Architects și Utopia Designs.

Clădirea are o înălțime de opt etaje, deși din anumite perspective pare o structură cu cinci etaje. Designul său este armonizat cu zona înconjurătoare și răspunde patrimoniului și contextului site-ului. În același timp, arhitecții au abordat acest lucru mai puțin ca o clădire de birouri și mai mult ca o operă de artă.

 

I-au dat un design sculptural și atrăgător, cu o mulțime de elemente interesante. Există plăci de pardoseală în consolă și o coajă de piatră care se înfășoară în jurul nucleului central al clădirii, precum și la etajele 5 și 6. Fațada perforată contrastează cu restul suprafețelor de beton expuse și cu secțiunile vitrate ale clădirii.

 

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *