Casă terasată confortabilă din Praga

De în Stil Interior cu 0 Comments

Conceptul de casă cu terasă este foarte apreciat astăzi când suntem atât de ocupați și nu mai avem timp pentru noi. Casa noastră devine elementul cheie care trebuie să fie locul în care ne simțim cel mai bine când ajungem acasă; atunci când are locul potrivit de locuit și terasa atât de apreciată, este perfect! Este, de asemenea, cazul unei case terasate din Praga, Republica Cehă, proiectată de arhitectul Pavel Hnilicka. Ce face această casă atât de specială? Ei bine, să vedem!

 

Clădirea este împărțită în 4 apartamente, dintre care 3 au terase, un garaj de opt locuri, un lift, o scară exterioară. Albul scărilor pare să promită că vă va duce într-un loc special care vă va plăcea cu siguranță. Modul în care se deschid ușile și ferestrele te face să te gândești la cabanele montane, în timp ce grădina de pe acoperiș este locul perfect pentru a petrece timpul cu prietenii și familia. Dacă exteriorul clădirii este întunecat, în armonie cu mediul înconjurător, interiorul este cald și confortabil.

 

De exemplu, bucătăria alb-negru este foarte modernă, elegantă, simplă și bine echipată și primitoare. Ferestrele largi din sticlă dau impresia unui spațiu mai larg și oferă o perspectivă interesantă asupra mediului. Toate cele patru apartamente în general și toate camerele în special, dar și grădina de pe acoperiș și terasele au acel aer confortabil care te face să te simți confortabil și să te distrezi.

 

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *